Date of Bid openning
2022-06-13
14:20
Date of Bid submission
2022-06-13
14:00
Remaining duration
Completed
Хүнсний бүтээгдэхүүн нийлүүлэх гүйцэтгэгчдийг сонгон шалгаруулах
Procuring entity:
Өсвөр үе хүнс орон нутгийн өмчит аж ахуйн тооцоот үйлдвэрийн газар
Type of bidding:
Бараа
Bidding No.:
ӨҮХОНӨААТҮГ/202201001
Invitation of bid reference No.:
ӨҮХОНӨААТҮГ/202201001/03/01
Source Of Funding:
Өөрийн хөрөнгө
Total Budget:
6,674,690,880 ₮
Year budget:
6,674,690,880 ₮
Procedure of procurement:
Нээлттэй тендер шалгаруулалтын журам
Whether electronic bid or not:
Хялбаршуулсан цахим
Тендерийн баримт бичгийн төлөв:
Үр дүн гарсан
ТЕНДЕРИЙН УРИЛГА
Огноо: 2022-06-02
Тендер шалгаруулалтын нэр: Хүнсний бүтээгдэхүүн нийлүүлэх гүйцэтгэгчдийг сонгон шалгаруулах
Тендер шалгаруулалтын дугаар: ӨҮХОНӨААТҮГ/202201001
Өсвөр үе хүнс орон нутгийн өмчит аж ахуйн тооцоот үйлдвэрийн газар нь тендерийн баримт бичигт заасан шалгуур үзүүлэлт, шаардлагыг хангасан хуулийн этгээдийг Хүнсний бүтээгдэхүүн нийлүүлэх гүйцэтгэгчдийг сонгон шалгаруулах-ыг гүйцэтгэх тухай тендер ирүүлэхийг урьж байна.
Хэрвээ тендер шалгаруулалт багцтай бол дараах нэр, дугаар бүхий багцуудаас бүрдэнэ:
Дотоодын үйлдвэрээс худалдан авах бараа байгаа бол тодорхой бичих:
Сонирхогч этгээд худалдан авах ажиллагааны цахим системээр тендерийн баримт бичигтэй үнэ төлбөргүй танилцах эрхтэй бөгөөд 50000 төгрөгийг төлснөөр тендер шалгаруулалтад оролцох эрхтэй болно.
Тендер нь түүнийг нээснээс хойш [30] ба түүнээс дээш хоногийн хугацаанд хүчинтэй байхаар тендерт заана.
Тендерийг 2022 оны 06 -р сарын 13 -ны өдрийн 14 цаг 00 минут–аас өмнө тендерийн баримт бичигт заасан журмаар ирүүлэх ба тендерийн нээлтийг 2022 оны 06 -р сарын 13 -ны өдрийн 14 цаг 20 минут -т зохион байгуулна.
Сонирхсон этгээд тендерийн баримт бичигтэй холбоотой тодруулга, нэмэлт мэдээлэл авах хүсэлтийг доорх хаягаар хүргүүлж болно.
Хэрвээ тендер шалгаруулалт багцтай бол дараах нэр, дугаар бүхий багцуудаас бүрдэнэ:
- 4 " Багц 4. Гурил "
- 5 " Багц 5. Элсэн чихэр "
- 6 " Багц 6. Байгалийн жимс "
- 7 " Багц 7. Цагаан будаа "
- 8 " Багц 8. Будааны төрлүүд "
- 9 " Багц 9. Цагаан Идээ "
- 10 " Багц 10. Гадаадын жигнэмэг эсхүл түүнтэй дүйцэх. "
- 12 " Багц 12. Компотны материал. "
- 13 " Багц 13. Ургамлын тос "
- 14 " Багц 14. Гадаадын гоймон эсхүл түүнтэй дүйцэх "
- 15 " Багц 15. Дотоодын жигнэмэг эсхүл түүнтэй дүйцэх "
- 16 " Багц 16. Тахианы мах "
- 17 " Багц 17. Дотоодын гоймон эсхүл түүнтэй дүйцэх "
- 18 " Багц 18. Дотоодын Зөгийн бал эсхүл түүнтэй дүйцэх "
Дотоодын үйлдвэрээс худалдан авах бараа байгаа бол тодорхой бичих:
Сонирхогч этгээд худалдан авах ажиллагааны цахим системээр тендерийн баримт бичигтэй үнэ төлбөргүй танилцах эрхтэй бөгөөд 50000 төгрөгийг төлснөөр тендер шалгаруулалтад оролцох эрхтэй болно.
Тендер нь түүнийг нээснээс хойш [30] ба түүнээс дээш хоногийн хугацаанд хүчинтэй байхаар тендерт заана.
Тендерийг 2022 оны 06 -р сарын 13 -ны өдрийн 14 цаг 00 минут–аас өмнө тендерийн баримт бичигт заасан журмаар ирүүлэх ба тендерийн нээлтийг 2022 оны 06 -р сарын 13 -ны өдрийн 14 цаг 20 минут -т зохион байгуулна.
Сонирхсон этгээд тендерийн баримт бичигтэй холбоотой тодруулга, нэмэлт мэдээлэл авах хүсэлтийг доорх хаягаар хүргүүлж болно.
Монгол, Улаанбаатар, Баянзүрх дүүрэг, 19-р хороо , 16-р хороолол, өөрийн байранд,
11-456922
www.tender.gov.mn
11-456922
www.tender.gov.mn
Type of document | Document | Date Of Creation | Reason |
---|---|---|---|
Үнийн санал авах баримт бичиг. Өсвөр үе хүнс.pdf | Үнийн санал авах баримт бичиг. Өсвөр үе хүнс.pdf |
Clarification | Date | |
---|---|---|
21 багц бүхий нээлттэй тендер шалгаруулалтыг 2 удаа зохион байгуулж амжилтгүй болсон 14 багц хүнсний бүтээгдэхүүний нэр төрөл дээр хуулийн дагуу тендер шалгаруулалтын онцгой журам болох гэрээ шууд байгуулах аргаар шалгаруулалт зарлаж байна. |
2022-06-02 19:28 |
Name of document | Document | Date Of Creation | |
---|---|---|---|
ТЭЗҮ байхгүй байна |
# | Code of the lot | Lot's name | Approved budget |
---|
# | Works, goods and service codes | Works, goods and service names |
---|
# | Name of special license |
---|
# | Equipment code | Name of equipment |
---|
# | Profession |
---|